Kvinneguiden: Det FLAUESTE du har opplevd under sexakten?


Fra en tråd på Kvinneguiden:
“Hva er det flaueste du har opplevd under sex-akten?”

“Det jeg husker mest av alt, er mitt til dags dato minst stolte øyeblikk. Hvor jeg frøys helt, sa stopp-ordet og så settningen: “vent, vent, jeg tror jeg bæsja på meg“.
Da døde jeg inni meg. ”

“Må vel være når jeg fikk orgasme, og slo hodet hans i veggen. Han besvimte :ler: ”

“Ellers har jeg blitt bustet av min bestemor, midt i akten. Det beste var at hun reagerte med å bli stående, og se, mens hun brølte forbannelser om bordellvirksomhet og synd! Også fint. Typen forsvant ganske fort, kanmansi. ”

“[…] Så bestemte hun seg for å ta kontroll og satte seg oppå meg og red meg. Det var helt himmelsk. Men hun ble litt ivrig da det nærmet seg for henne, og gikk litt for høyt. På vei ned igjen traff hun pikken min skikkelig hardt. Den hadde sklidd ut, og tyngdekraften gjorde resten. I ren refleks, tok jeg tak i henne og kasta henne ut av senga, mens jeg banna og sverta, og det gjorde vondt som fy. Jeg røk ikke strengen, men det var nærme, og jeg var øm i lillemann i lang tid etterpå. Dagen etter kunne hun stille med et saftig blåmerke på skulderen sin, som hun hadde landet på… En litt mindre bra avslutning, for å si det slik… :ler: ”

“En annen historie fra vi gikk på videregående er noe som skjedde med en venninne… Hun og kjæresten hadde glemt å låse døren under :sengekos: Hun hadde lenket håndleddene til kjæresten fast i sengen mens hun satt oppå… Plutselig kommer faren hennes brasende inn. Hun blir så forfjamset at hun hopper av og tuller seg inn i dynen, mens stakkars kjæresten hennes blir liggende hjelpeløs i all sin prakt

“ei veninne av meg hadde sex med sin dåværande kjæreste som skulle kome på magen hennar, han traff ho i auge og ho måtte på legevakta og fekk augebetennelse på heie greia

“jeg var litt full og tok telefonen da jeg og min daværende kjæreste hadde sex.. tenkte ikke så mye over det før han tok mobilen fra meg og heiv den avgårde. måtte le litt.. dakar :gjeiper: ”

“vet ikke helt om det kan sammenlignes med deres historier, men uansett: det værste som har skjedd meg er da vi lå i sengen hans og klinte, også kom moren hans inn uten forvarsel. hun sa: nei men oi, sann. der er du jo.. det er middag nå..
det var siste gang jeg var hjemme hos han, for å si det sånn. ”

“Hadde nylig gått på penicillinkur og da har jeg en tendens til å få underlivssopp. Merka ingen symptomer, så jeg hadde sex med min nyeste flørt allikevel, en fyr jeg var ganske betatt av.
Plutselig under akten trekker han seg ut, ser ned på penisen sin og utbryter “hva i h****** er det for noe?”.
Holdt på å dø av skam da jeg så at hele penisen hans var dekket av store, gråhvite klumper med tjukk utflod. Kjønnshårene hans var helt hvite og seige av all utfloden. Underlivssoppen hadde visst slått ut i full blomst.. Usj! Hadde det enda skjedd med en jeg kjente godt og var trygg på, men dette var en person jeg bare hadde hatt sex med to-tre ganger før og fremdeles var nervøs rundt. Romansen vår dabba av ganske raskt”

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: