19.03


“Dette er fermtiden til norsk rap”

“De har hettegensere, baseball-cap og aggressiv likegyldighet i blikket.
[…]
“I god hip hop-tradisjon rapper ungfolene om sprit, spenn, babes og kurtise av værdamer. På 16 år gamle Cezinandos «Unge Pistoler», inngår både ladegrep og skuddsalver i beaten.

De er bad to the bone, den nye generasjonen musikalske pratmakere.

– Må være litt tøff i trynet
Ta yngstemann Cezinando for eksempel. Han forlot nettopp undervisningen på Elvebakken videregående skole til fordel for Dagbladet
[…]”

Så… TRAGISK!

Akupunktur… for bygninger!

“Bjørn og Cecilie leide inn feng shui-ekspert fordi de ikke trivdes på hytta.
[…]
Da Cecilie og Bjørn ikke lenger trivdes i den rødmalte hytta Skogly ved Jonsvatnet i Trondheim gjorde de den Feng shui-vennlig. Nå flyter angivelig energien godt igjen, skriver Adressa.

Feng shui er en gammel kinesisk boligfilosofi som bygger på samspillet mellom mennesker og omgivelser.

– Svært forenklet kan feng shui kalles akupunktur for hus, sier Hanne Louise Houen, opprinnelig fra Trondheim, nå bosatt i Oslo.

Jobben hennes er nettopp å være akupunktør for hus, og hun har flere kunder i Trøndelag. Uten røkelse og gylne Buddhaer. Feng shui kan være det også, men det behøves ikke alltid. Det viktigste er å rydde opp, ta en ordentlig vårrengjøring. Analysere energibevegelser, og møblere slik at energiblokkeringer åpnes.”

Kort sagt: Behandle huset som det det er – et HUS ffs! Hvor hjelpesløs går det an å bli, når man må tilkalle en ekspert for å finne ut hvordan man kan rydde, vaske og møblere slik at man trives i hytta??

Bææ

Typisk jenter

We know what we’re doing


Faktakilde: http://www.wired.com/threatlevel/2010/05/lifelock-identity-theft/

Rasisme!!!


Faktakilde: http://www.news.com.au/breaking-news/racist-baa-baa-black-sheep-put-out-to-pasture/story-e6frfku0-1226012652386
Snart er det vel rasisme å snakke om “familiens sorte får” også.
Hvis det er rasisme å snakke om svarte sauer, så må det jo også være rasisme å anse alle sauer som hvite.
Hvilken farge skal man da tegne sauer med??

Får ikke GPS-merke demente

“TROMSØ (Aftenposten.no:) Et forsøk med GPS-merking av demente, for å kunne spore dem, er stanset siden Datatilsynet krever at de demente skal forstå hva de er med på.
[…]
– Datatilsynet krever at brukeren som deltar skal gi samtykke. Vedkommende må være så klar at han forstår hva GPS-merkingen innebærer. Slike demente finner ikke vi, sier prosjektleder Trond Bernhardsen i Sør-Varanger kommune.
[…]
– Det er ikke nok at nære pårørende gir tillatelse, heller ikke om vedkommende har en verge som sier ja. Den demente selv må være så klar at han eller hun forstår hva sporingsteknologi innebærer, sier han.
[…]
At demente går seg bort er et problem over hele landet. Demente er blitt utsatt både for ulykker og dødsfall mens de er borte fra sine trygge omgivelser. Dette skaper problemer for den demente selv, for pårørende og for institusjonene.

Frykten for å ikke finne hjem gjør også at flere blir sittende hjemme, og ikke våger å gå ut.
[…]
– Vi påpeker at det i dagens lovverk ikke er rom for denne typen bruk av sporingsteknologi, sier rådgiver Eirin Lauvset i Datatilsynet.

Hun understreker at alle har selvbestemmelse, også demente. Selv om ikke alle med demensdiagnosen forstår rekkevidden av sin sykdom, skal de gi samtykke før eventuell GPS-merking.
[…]”

En skulle ikke tro at Datatilsynet skjønner hva demens er forno.
Det neste blir vel at man ikke kan legge inn rusavhengige på institusjon, fordi de må være 100% edru og nyktern før de selv vurderer om de ønsker å legges inn.
Full artikkel: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Far-ikke-GPS-merke-demente-6783967.html#.T2dcNNVwlBz

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: